Test og udvikling

X-trainer har sit helt eget testcenter i Bagsværd, som hedder X-trainer studio. Her udvikler og afprøver vi nye metoder for at sikre, vi hele tiden er på forkant på området. Det er din garanti for, at X-trainer er fremtidssikker.

X-trainer studio bruges også som træningsstudio, hvor vi afvikler timer alle ugens dage med flere hundrede medlemmer. Det 320 m2 store studio indeholder alle faciliteter til et cykelstudio. Stor cykelsal med 40 X-trainer cykler, god ventilation, musik og lys. Stor café og nye omklædningsfaciliteter.

X-trainer studio bruges også som show-room og uddannelsescenter. Ønsker man en præsentation af X-trainer mulighederne er man altid velkommen i vores studio. Vi anbefaler, at både instruktører og ejer kommer på besøg. Så afvikler vi en træningstime, hvor vi viser mulighederne i X-trainer og tager en snak i caféen efterfølgende. Vi sikrer, at instruktørerne får en solid oplæring i brugen af X-trainer. Enten som en work-shop over en eftermiddag eller som en egentlig uddannelse. Det kan ske i Bagsværd eller i det lokale center.