Hvorfor vælge X-trainer?

Målrettet træning

X-trainer hjælper både instruktøren og udøveren til at lave øvelserne optimalt. Timen bliver mere målrettet gennem øvelser, fordi der fokuseres på følgende:

- Aktuel watt
- Watt/t
- Km/t
- Km i alt
- Kadence (RPM)
- Gearing (belastning)
- Puls
- % af max.puls
- Handicaps (diffentieret modstand)
- Tid

Træningsdata på storskærm

X-trainer giver dig muligheden for at få alle de relevante træningsdata på cyklerne via instruktørens PCér videre op på en storskærm. Det giver mulighed for instruktøren til at se, om udøverne også følger undervisningen. Og samtidig kan man sammenligne egne tal med de øvrige deltagere. Det giver et motiverende element i undervisningen og masser af muligheder.

Træder vi samme kadence, ligger vi i den rigtige pulszone eller hvor langt har vi kørt? Vi har hele tiden fingeren på pulsen og sikrer, at alle er med.

Skal vi køre om kap? Det kan være en enkeltstart, en holdmatch eller måske et bjerg, så er storskærmen også en genial løsning. For at krydre oplevelsen endnu mere, kan der lægges en

Fleksibilitet

X-trainer kan bruges på langt de fleste indendørs cykler med svinghjulsteknik. X-trainer er ikke knyttet til noget fabrikat eller model og det giver os en større fleksibilitet i forhold til vores produktudvikling.

Man behøver ikke nødvendigvis, at investere i helt nye indendørs cykler for at få tilgang til X-trainer. X-trainer kan monteres på de eksisterende cykler og det sker ved en simpel montering. Vi har skabt forbedringer i forhold til cyklernes eget bremsesystem, så belastningen går langt bedre og der ikke kommer pludselige udsving.

Er cyklen udtjent kan X-trainer nemt flyttes over på en ny cykel. Og sker der udvikling i softwaren, kan softwaren opdateres på stedet med et SD kort.

Mere værdi

Som center skal man sikre sig, at udstyr og træningsmetoder er oppe i tiden. Ellers bliver man valgt fra. X-trainer kan gøre en forskel, når man skal vælge sit cykelcenter. Træningsdata på cykler og god underholdning er fremtiden og områder der er afgørende elementer, når man som udøver skal vælge. Samtidig giver X-trainer mulighed for at få nye grupper ind i centret. De mere seriøse sportsudøvere/klubber vil være mere interesseret i centrets udbud, når man kan se og måle sin træningsindsats.

X-trainer øger værdien af udøvernes oplevelse ved indendørs cykling. Mere seriøs og mere målrettet træning. Udøverne får mere for pengene og motionscentret vil blive mere attraktivt.

X-trainer kan gøre en forskel når man skal vælge mellem motionscentre med indendørs cykling. Ved montering af X-trainer vil indendørscyklerne med ét blive nye avancerede cardiocykler, hvor man også individuelt, udenfor den normale holdtræning, kan træne målrettet.